Попов піде на вибори мера, бо дуже амбітний

Четвер, 3 листопада 2011, 21:29

Голова Київської адміністрації Олександр Попов буде брати участь у виборах мера Києва.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВІ, відповідаючи на питання, як він – чужий для киян регіонал – сподівається отримати більшість на наступних виборах.

"Перш за все – це та політика, яку ми проводимо. Політика розвитку Києва. Я думаю, за рік ми підтвердили, що ми це можемо робити, бо ми стабілізували фінансово економічну ситуацію, вирішуємо проблеми інфраструктури", - сказав Попов.

Він додав, що нині відчуває підтримку столичних мешканців.

"Я багато спілкуюсь з людьми, які проживають в мікрорайонах і працюють на відповідних підприємствах, і я відчуваю, що з кожним місяцем вони все більше і більше мають довіру до влади. Хоча це є проблема, бо влада багато разів говорила одне, а робила інше", - сказав Попов.

Крім того, заслужити віру киян, на його переконання, дозволять ті зобов’язання, які влада взяла на себе і обіцяє виконати та план розвитку Києва, який дозволить залучити "величезні інвестиції".

На уточнююче запитання, чи дійсно піде він на вибори, Попов сказав:

"Я думаю, що такі обставини мені дозволяють бути кандидатом на посаду міського голови. Я хотів би прийняти участь у реалізації такого проекту, бо ми дуже амбітні".

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування