Литвин здивований, що депутати намагаються очолити мітинги

П'ятниця, 4 листопада 2011, 17:28

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що масові акції в Україні можуть призвести до "дестабілізації і дезорганізації життя в країні".

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам під час поїздки в Боярку, передає УНІАН.

Спікер зазначив, що виникають запитання, чому ці люди виходять на мітинги: "Я не є прихильником того, щоб говорити, що абсолютно всіх людей "стимулювали".

"Хоча ми прекрасно розуміємо, що масові акції певною мірою завжди організовуються і певною мірою стимулюються, але причини, рушійні мотиви, очевидно, потребують осмислення і відповідної уваги", - додав Литвин.

При цьому спікер зазначив, що в нього викликає здивування, що "ті люди, які вчора приймали відповідні рішення про зупинення дій соціальних законів, сьогодні намагаються очолити мітинги і активно на них виступати".

Литвин наголосив, що необхідно "думати, що треба зробити в Україні, а не думати, що на хвилі невдоволення можна нарощувати рейтинг і здобути ті чи інші посади".

"Я думаю, що тут може бути одна загроза - дестабілізації, дезорганізації життя в країні, особливо з врахуванням того, що відбувається в Європі і у світі, коли наближається чергова економічна криза", - наголосив глава парламенту.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування