Колесніков практично не бачить аналогів львівському стадіону

Понеділок, 7 листопада 2011, 16:51

Найближчим часом на нещодавно відкритому євростадіоні у Львові буде усунуто всі недопрацювання.

Про це в інтерв’ю львівській газеті "Експрес" заявив віце-прем’єр Борис Колесніков, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".

За його словами, "Арена Львів" буде повністю готова прийняти перший футбольний матч між збірними України та Австрії.

Борис Колесніков нагадав, що арена була зведена за рекордний час.

"Донбас-Арену" ми почали будувати 2006-го, а закінчили через три роки - 2009-го. Але увесь наступний рік будівельники доводили стадіон до пуття. Тому це не проблема. Важливо, що львівський стадіон є", - заявив чиновник.

"І хочу вам сказати, що мало яка європейська держава може похвалитися спортареною такого високого рівня. Таких в Європі дуже мало, зокрема й у Старій Європі. Я був на багатьох європейських стадіонах і можу вам про це говорити цілком компетентно. Скажімо, стадіон німецької "Боруссії" поступається за класом львівській арені", - зауважив чиновник.

Відповідаючи на запитання щодо майбутнього управління об’єктом, віце-прем’єр зауважив, що львівським стадіоном, як і НСК "Олімпійський" та ще кількома об'єктами державної власності Євро-2012 буде керувати спеціально створений концерн "Спортивні арени України".

"Щодо використання, у Львові, на жаль, є лише одна футбольна команда високого рівня – "Карпати". Вона й буде приймати гостей на цьому стадіоні. І тепер багато чого залежатиме від карпатівських уболівальників", - додав Колесніков.

Як відомо, за день до відкриття на стадіоні ще домонтовували сидіння, а на момент відкриття на "Арені-Львів" у деяких місцях був відсутній дах.

Нещодавно блогер seira_vs опублікував фото з відкриття львівського стадіону, на яких видно, що він досі нагадує велике будівництво.

Також замість вбиралень на стадіоні встановили біотуалети, а один з входів на другий поверх затопило.

Згодом директор місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський заявив, що "Арена Львів" претендує на статус однієї з найкомфортніших арен Євро2012.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування