Колесніков обіцяє, що Укрзалізниця почне "літати"

Вівторок, 8 листопада 2011, 11:02

Після запуску швидкісного залізничного сполучення між містами-господарями Євро-2012 відстань між Києвом та Львовом можна буде подолати за 4,5 години.

Про це заявив в інтерв’ю львівській газеті "Експрес" віце-прем’єр Борис Колесніков, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".

За його словами, після здачі в експлуатацію усіх арен до Євро-2012, а до кінця цього року і терміналів у чотирьох аеропортах приймаючих міст України, на перше півріччя 2012-го важливим завданням визначено запуск швидкісного сполучення між містами-господарями.

"У 2012-му значних змін на краще зазнає українська залізниця. Міста, які приймають Євро-2012, отримають швидкісне сполучення", - впевнений урядовець.

"У цьому ми активно працюємо з південнокорейською компанією "Хюндай", у якої купили десять потягів до єврочемпіонату. За рівнем комфорту й обслуговування нічого такого в Україні наразі нема", - додав він.

"Кращим буде не тільки комфорт, а й на подорожі витрачатимемо менше часу. І вже з наступної весни львів'яни, наприклад, до Києва їхатимуть лише 4,5 години", - підкреслив Колесніков.

Другим завданням віце-прем’єр визначив дорожній напрям, на якому необхідно завершити кілька важливих проектів.

"Наша команда також доклала гігантських зусиль щодо будівництва доріг. Я думаю, у Львові вже побачили кілька яскравих прикладів покращення якості автошляхів, та й навколо міста", - сказав чиновник.

"Інтенсивне будівництво триває в інших містах. Від західних кордонів до Києва після реконструкції вже можна їхати дорогою цілком пристойної якості. Минулого місяця ми ввели в експлуатацію ділянку завдовжки понад 80 км - на автотрасі, що веде від Києва до російського кордону", - зауважив віце-прем’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...