На гостей Януковича витратять мільйон

Вівторок, 8 листопада 2011, 13:36

Державне управління справами провело закупівлю готельних послуг для прийому офіційних іноземних делегацій.

Як повідомляє "Дело" з посиланням на "Вісник державних закупівель", переможцями тендеру стали готель InterContinental Kyiv, готельний комплекс "Національний" та готель "Дніпро".

Причому лідерів іноземних держав українська сторона буде селити в готелі InterContinental Kyiv, членів іноземних делегацій - в "Національному", а в готелі "Дніпро" будуть зупинятися особи, які супроводжують офіційні делегації.

"У 2010 році, як правило, глави іноземних держав та офіційних делегацій розміщувалися в готелі InterContinental Kyiv", - пояснюється в офіційному документі вибір цього готелю за процедурою закупівлі послуг у одного учасника.

Як пишуть у поясненні, президентські апартаменти готелю спеціально спроектовані для розміщення в них глав держав та вищих посадових осіб та обладнані системою безпеки й індивідуальним ліфтом.

"У готелі діють спеціальний режим охорони, повністю автоматизована система протипожежної охорони та оповіщення, діє служба цілодобового медичного обслуговування", - пишуть у документі.

Послуги InterContinental Kyiv з розміщення іноземних лідерів та офіційних делегацій з травня по грудень 2011 обійдуться державній скарбниці у 400 тис. грн.

Стільки ж Держуправління справами заплатить готельного комплексу "Національний", який, як зазначено у пояснювальному документі до закупівлі послуг цього готелю, протягом 2010 року виступав основним місцем розміщення членів офіційних іноземних делегацій.

Готелю "Дніпро" дістануться лише 100 тис. грн., які передбачені на оплату послуг з розміщення осіб, які супроводжують офіційні іноземні делегації.

Договори з трьома готелями про закупівлю послуг були укладені Держуправсправами наприкінці вересня 2011 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування