Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представник Януковича: У Могильова є проблема з татарами

Середа, 9 листопада 2011, 07:51

Проблема у відносинах між кримськими татарами й новопризначеним головою Ради міністрів Криму Анатолієм Могильовим справді існує.

Це визнав представник президента у Верховній Раді, народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко в ефірі 5 каналу, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ". 

"Я не можу сказати, що не існує проблеми у відносинах Могильова й кримських татар - ця проблема існує. Але це сьогодні вже для нього виклик, виклик для кримської громади й для татарської громади", - сказав він.

"Адже потрібно працювати разом – усі зацікавлені, і кримські татари, і уряд Криму в тому, щоб регіон розвивався", - пояснив Мірошниченко.

"Можливо, треба більше все ж таки політичній складовій приділяти (уваги) вже Могильову, тому що він – людина справи, й бути в такому політесі не зовсім розбирався", - припустив він.

"Сьогодні інша якість вимагає нового стилю поведінки, але говорити про те, що Могильов не готовий до співпраці з кримськими татарами, я вважаю, не варто", - підкреслив "регіонал". 

Мірошниченко вважає, що Могильов – "потужний лідер", який направлятиме роботу команди, яка склалася раніше, і при Василі Джарти. 

"Могильов буде направляти команду, яка там склалася, адже там потужне представництво Партії регіонів у парламенті й у Раді міністрів є потужні кадри. Єдине, що керувати цією командою мав потужний лідер – ось Могильов є таким лідером", - завив він.

"Могильов справді користується довірою президента, Могильов знає регіон, Могильов здатен мобілізувати ті ресурси, які в Криму є. Тому говорити про те, що чимсь він заслужив "заслання" – не зовсім правильно", - запевнив Мірошниченко.

Раніше голова Меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявив, що призначення Могильова головою Радміну Криму "може погіршити міжнаціональну обстановку в Криму", оскільки Могильов у ЗМІ "публічно ображав кримськотатарський народ та висловлювався на підтримку сталінської депортації корінного народу Криму".

А заступник голови фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив, що в Могильова "немає і ніколи не було конфлікту з кримськими татарами".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування