Могильов повертається у партію

Середа, 9 листопада 2011, 12:30

Кримський прем'єр Анатолій Могильов заявляє, що має намір відновити своє членство в Партії регіонів.

Про це він сказав на своїй першій конференції прем'єра Криму, відповідаючи на запитання журналістів, чи має він намір відновити своє членство в партії.

"Без сумніву, звичайно. Моя нинішня посада дозволяє мені бути членом партії... З огляду на те, що я звільнений з органів внутрішніх справ, то, природно я можу бути членом партії", - сказав Могильов.

Водночас, відповідаючи на запитання журналістів, чи збирається він очолити кримську організацію Партії регіонів, Могильов зазначив, що це питання знаходиться в компетенції кримської партійної організації Партії регіонів.

"Питання про згоду висуватися на роль керівника кримської партійної організації - це в більшій мірі питання до конференції кримської партійної організації, тому, що саме вона ухвалює рішення щодо того, хто буде керівником. Яке рішення делегати конференції приймуть, таке рішення я й буду виконувати", - сказав він.

Як відомо, попередній керівник кримського уряду Василь Джарти одночасно був головою кримської організації Партії регіонів.

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...