Могильов обіцяє не зловживати охороною

Середа, 9 листопада 2011, 14:48

Кримський прем'єр Анатолій Могильов відзначає, що йому за посадою передбачена державна охорона, але обіцяє, що якихось особливих заходів безпеки не буде.

"За чинним законодавством, прем'єр-міністр Криму - одна з охоронюваних осіб у країні, яка охороняється співробітниками Управління державної охорони", - сказав він у середу на прес-конференції в Сімферополі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У той же час, відповідаючи на питання журналістів, чи буде якийсь посилений режим охорони, Могильов відзначив, що охорона буде здійснюватися в звичайному режимі.

Крім того, він відзначив, що забезпечений житлом, оскільки одержав квартиру ще коли керував міліцією Криму.

"Коли я працював у кримському головкомі міліції, я одержав у Криму квартиру, і ця квартира в мене залишилася, так що квартира в мене є", - сказав він.

Разом з тим Могильов не уточнив, де саме вона знаходиться, оскільки, за його словами, це пов'язано з його безпекою. Крім того, коли він керував МВС, у нього з'явилися недруги.

"У колишнього міністра внутрішніх справ недругів досить багато. Я приймав рішення в окремих питаннях, коли люди позбавлялися якогось майна, нажитого злочинним шляхом, або позбавлялися волі, тому недругів багато", - підкреслив Могильов.

Відповідаючи на питання журналістів, Могильов відзначив, що не збирається робити ремонт у своєму кабінеті, оскільки, за його словами, там уже був зроблений ремонт, коли урядом Криму керував Василь Джарти.

"Кабінет там нормальний. Я його переробляти не збираюся", - відзначив Могильов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування