Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко: перебування в уряді є надзвичайно ризикованим

Середа, 9 листопада 2011, 19:09

Глава Ради Нацбанку України Петро Порошенко запевняє, що не веде переговори про посаду в діючому уряді.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Я отримував подібні пропозиції. І очолити МЗС в тому числі. Це було на етапі обговорення не конкретної пропозиції, і я знову-таки можу вас запевнити, що мова абсолютно не йдеться, й моя відповідь була негативною, про працевлаштування Порошенка", - уточнив Порошенко.

"Мені не потрібно жодної посади. Я зорієнтований виключно на результат", - додав він.

Політик заявив, що для його роботи в уряді повинна бути "позиція формування нової коаліції, нового уряду, з чітко задекларованими цілями, які би співпадали з моїми, з чітко задекларованим шляхом до досягнення цих цілей".

"Ці пропозиції надходять. Я нікуди не рвусь, і підстав поки що говорити про те, що мої дії умотивовані бажанням чи небажанням увійти, в тій чи іншій формі, у владу, це не відповідає дійсності", - підкреслив Порошенко.

"Більше того, я відповідально вам стверджую, що на сьогоднішній день перебування в уряді є надзвичайно ризикованим, вимагає надзвичайно жорстких швидких і професійних кроків, які діючий уряд не демонструє", - заявив він.

При цьому Порошенко зазначив, що він "і не опозиція".

"80% українського суспільства точно не знаходяться при владі і не впливають на владу, і точно не знаходяться в опозиції", - уточнив політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування