Фотокореспондента могли вбити через жінку?

Четвер, 1 грудня 2011, 13:47

Міліція перевіряє кілька версій загибелі фотокореспондента Віталія Розвадовського.  

Про це заявив журналістам у четвер начальник головного слідчого управління МВС Василь Фаринник.

На запитання, чому правоохоронці вирішили зупинитися на побутовій версії конфлікту, Фаринник сказав, що професійна розглядається в числі інших.

"Підозрюваний каже, що вони йшли до нього додому.  Між ними вник конфлікт. В результаті якого підозрюваний, за його словами, отримав удар по голові. Деякий час він не розумів, що відбувається, а Розвадовський не знав, де він живе. Тому вони зайшли в сусідній будинок", - зазначив Фаринник.

За його словами, підозрюваний зізнався, де взяв ніж. І сказав, що викинув його, але не пам’ятає, де саме.

Правоохоронці не знайшли зброї в будинку та на подвір’ї навколо нього.

Фаринник повідомив, що підозрюваний завдав Розвадовському один удар. Потім він нічого не пам’ятає, і де викинув ніж, теж не пам’ятає.

"Каже, що посварилися, вибачте, через дурне. ", - сказав Фаринник. Причиною конфлікту наче могла стати жінка, яка є тіткою підозрюваного і в якої з Розвадовським начебто були стосунки.

Він додав, що спочатку підозрюваний казав, що бійка була один на один. "тепер з'явилася інформація, що бачили ще двох або трьох, і міліція зараз це перевіряє", - сказав Фаринник.

За його словами, всі слідчі дії щодо підозрюваного відбуваються в присутності його адвоката.

Правоохоронці попередили на цій стадії слідства, до пред’явлення обвинувачення, допитуваний у справі може міняти свідчення. При цьому він є і підозрюваним і потерпілим одночасно через отримані травми.

У коментарі "Телекритиці" Вікторія Полушкіна спростувала визнання підозрюваним провини. "Ярослав є обвинуваченим у справі. Йому інкримінують умисне вбивство. Але звинувачений своєї вини не визнає, оскільки умисного вбивства Віталія він не здійснював і не бажав його вбивати", - написала вона в sms.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...