Азарову у Львові влаштують "теплий" прийом

П'ятниця, 2 грудня 2011, 08:09

У Львові представники ВО "Свобода",низки громадських і молодіжних організацій області, а також чорнобильці та афганці проведуть акції протесту під час візиту прем‘єра до міста.

Про це повідомила голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" Ірина Сех у коментарі УНІАН.

"Свобода" зустріне Азарова акціями протесту", - сказала вона з приводу візиту до Львова Миколи Азарова 2 грудня.

"Це буде не тільки "свободівська" акція – це буде спільний протест нашої політичної сили та багатьох громадських організацій, зокрема, чорнобильців, афганців, студентів та інших. Також до нас приєднаються медики, вчителі, матері, багатодітні родини, селяни, фермери та всі, хто вважає, що уряд зневажає їх права", - повідомила Сех.

Вона також зазначила, що учасники акції спробують передати прем’єрові свої вимоги, принаймні оприлюднять їх під час вуличної акції, якщо не вдасться передати особисто.

"Це і вимоги щодо виконання соціальних гарантій чорнобильців та ветеранів, протест проти пенсійної реформи, проти приватизації селянської землі", - зазначила член "Свободи".

"Ми нагадаємо главі уряду, що на зарплату працівникам бюджетної сфери Львівщини бракує 80 млн. грн. – тобто лікарі, вчителі, бібліотекарі залишаться на новорічні свята без зарплати. Зрештою, ми заявимо про свою вимогу відставки уряду Азарова", - додала Сех.

За її словами, Азаров як прем’єр-міністр відповідальний не лише за провали уряду, а й за свідому урядову політику наступу на соціальні права українців, податковий тиск на дрібний бізнес, зневажання прав громадян, "економічну війну" проти народу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування