Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко думає, що опозиції треба припинити "водити козу"

П'ятниця, 2 грудня 2011, 10:32

Віце-спікер Микола Томенко переконаний, що опозиції необхідно проводити спільні, скоординовані та масові протестні заходи.

"Цілком очевидно, що влада боїться лише скоординованих, організованих та масових акцій протесту", - заявив Томенко, повідомляє його прес-служба.

Він додав, що, зважаючи на це, влада робить все, щоб "простимулювати та зробити звичними те, що в Україні постійно відбуваються малочисельні паралельні акції багатьох партій чи опозиційних політиків".

"Боротьба за те, щоби перемогти на виборах дуже важлива, але, на жаль, останні події показують, що така боротьба, коли поодинокі політичні діячі збирають на мітинги кілька сотень людей для того, щоб показати їх по телебаченню, є не боротьбою, а акціями, які дискредитують ідею системної опозиційної діяльності", - сказав Томенко.

Віце-спікер наголосив, що "сьогодні політикам треба зупинити "водити козу" для телебачення та адміністрації президента, а "показувати міць, силу і впливовість через скоординовані і спільні заходи".

Томенко сказав, що пропонуватиме всім лідерам опозиційних партій максимально погоджувати масові заходи і зупинити проведення "малочисельних хороводів" для новин на кількох каналах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування