Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція відібрала у голодуючих чорнобильців обігрівачі

П'ятниця, 2 грудня 2011, 15:18

"Беркут" відібрав генератор та обігрівальні лампи, які активісти громадського руху "Вперед" на чолі з депутатом від БЮТ Наталією Королевською привезли  голодуючим біля Кабміну чорнобильцям.

Про це повідомляє прес-служба нардепа.

Так, на вулиці Грушевського, недалеко від будівлі Кабінету міністрів, "Беркут" оточив обігрівальне обладнання та не віддає його.

"Ми зараз привезли обігрівач і генератор, щоб чорнобильцям, які оголосили голодування, було тепло і була гаряча вода. На це не потрібен дозвіл. Але 20 "беркутівців" оточили наше майно, тільки-но ми приїхали до парку і винесли його з машини", - зазначила Королевська.

За словами депутата, "Беркут" пояснив свої дії тим, що "парком гуляти з коробками не можна".

Як зазначили у прес-службі, машину з біотуалетом, який везли для чорнобильців, даішники зупинили на вулиці Михайлівській і далі їхати не дозволяють.

Зазначимо, що схожа ситуація була у День Свободи. Напередодні 22 листопада суд заборонив проведення будь-яких акцій на Майдані Незалежності.

Незважаючи на це, одіозний прихильник Партії регіонів Олег Калашніков провів мітинг на Майдані. Під час акції він використовував гучномовці, потужні динаміки, мікрофон та іншу акустичну апаратуру. Проте тоді міліція жодних дій до правопорушника не застосувала.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування