У Януковича нічого не знають про сприяння Яценюку

П'ятниця, 2 грудня 2011, 15:18

Адміністрація президента спростовує свою причетність до вказівок ОДА сприяти "Фронту змін", які начебто мали місце на Буковині.

Про це заявив заступник глави АП Станіслав Скубашевський, повідомляє прес-служба президента.

"Адміністрація президента України на давала жодних вказівок обласним державним адміністраціям чи органам місцевого самоврядування щодо сприяння або не сприяння у проведенні політичних акцій як у Києві, так і в регіонах", - йдеться у повідомленні.

За словами заступника глави АП, опублікована інформація щодо причетності адміністрації до організації опозиційного мітингу у столиці не відповідає дійсності.

"Жодних вказівок з адміністрації президента місцевій владі щодо цього мітингу чи будь-якого іншого мітингу не було, і не могло бути", - переконаний Скубашевський.

"Поява подібної інформації – провокація опонентів влади. Ми не допомагаємо і не перешкоджаємо будь-якій політичній силі проводити мітинги", - додав він.

Скубашевський також спростував існування розпорядження про працевлаштування в Чернівецьку, а також інші місцеві адміністрації активістів будь-яких політичних партій.

Нагадаємо, раніше прес-служба Чернівецької організації політичної партії "Фронт Змін" заявила, що телефонограма, якою Адміністрація президента нібито просить ОДА сприяти партії Арсенія Яценюка, є фальшивою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування