У Яценюка кажуть, що провокатори пропонують за їх мітинг гроші

П'ятниця, 2 грудня 2011, 17:34

Активісти "Фронту змін" зафіксували десятки випадків, коли по Києву розвішуються оголошення про виплату грошей за відвідини мітингу на Михайлівській площі.

Про це повідомляє прес-служба партії у п’ятницю.

"Потенційним учасникам нібито платної акції розсилають СМСки. Оголошення розміщуються навіть на сайтах з працевлаштування у мережі Інтернет", - зазначили в прес-службі.

На брифінгу з приводу організації мітингу лідер партії Арсеній Яценюк заявив: "Влада не може зірвати мітинг, бо не хоче зіпсувати свій імідж у очах Європейських демократій".

"Влада намагається дискредитувати, саботувати і зганьбити мітинг "Україна проти Януковича". Саме на це спрямовані провокації зі запрошеннями людей на акцію за гроші", - запевнили в "Фронті змін".

"Ми чесно попереджаємо: "Фронт змін" не збирає на акцію на Михайлівській площі за гроші", - підкреслили в партії.

В свою чергу в Київській мiськдержадмiнiстрацiї повідомили, що не звертатимуться до суду з питання про обмеження проведення масових акцiй у центральнiй частинi Києва 3 грудня.

До КМДА надiйшло двi заявки на проведення таких акцiй, повідомляє "Iнтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу адміністрації.

Зокрема, партiя "Фронт змiн" подала заявку на проведення ходи з 10.00 до 15.00 3 грудня вiд Михайлiвської площi вулицями Михайлiвською та Iнститутською до вул. Банкової. Заявку подано на 10 тисяч учасникiв.

Крiм того, громадська органiзацiя "Рух "Народна iнiцiатива" також подала заявку на проведення 3 грудня iнформацiйного заходу з 10.00 до 12.00, проте анi мiсце проведення, анi кiлькiсть учасникiв у заявцi не зазначено.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування