Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мартиненко став до керма у партії Яценюка

Понеділок, 5 грудня 2011, 08:38

Голова фракції НУНС Микола Мартиненко обраний у керівні органі партії "Фронт змін".

Як пише "Комерсант-Україна", таке рішення було прийняте в неділю на закритому з'їзді партії, який пройшов у центральному офісі "Фронту змін".

"Виникла необхідність затвердити деякі зміни, для яких з'їзд процедурно обов'язковий", - розповів співрозмовник газети.

Те, що нардепа Мартиненка обрали в керівні органі партії, підтвердив член політради "Фронту змін" Андрій Пишний.

"Микола Мартиненко, а також член ради дніпропетровської обласної організації ФЗ Леонід Сергієнко, були включені до складу ради партії", - сказав він. 

Іншим рішенням з'їзд виключив із ради Ярослава Демченкова та Андрія Мартенса, уточнили виданню в секретаріаті "Фронту змін".

"Якийсь час тому вони відійшли від участі в активній партійній діяльності", - пояснив мотиви даного рішення Пишний.

Насправді ж Мартенс, який очолював раніше фракцію "Фронту змін" у полтавській міськраді, не лише знизив партійну активність, але й зовсім вийшов зі складу "Фронту змін" наприкінці травня 2011 року. 

Пишний запевняє, що з'їзд проводився у закритому режимі, без участі преси, у зв'язку з тим, що "на ньому розглядалися питання винятково організаційного характеру, і жодних політичних рішень не передбачалося".

Водночас, у прес-службі партії зазначають, що "на з'їзді "Фронту змін" були затверджені принципи розвитку молодіжного крила й участі жінок у діяльності партії".

Як відомо, у суботу опозиційні партії провели в Києві мітинг проти чинного режиму, який було організовано "Фронтом змін".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування