Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович проміняє чорнобильців на Ахметова?

Понеділок, 5 грудня 2011, 13:11

Президент Віктор Янукович відвідає Єнакієве на запрошення керівництва гірничо-металургійного заводу "Метінвест", що входить до групи СКМ бізнесмена Ріната Ахметова.

Водночас про відвідини голодуючих у Донецьку чорнобильців поки невідомо, заявив губернатор Донецької області Андрій Шишацький, передає "Донецк. Комментарии".

"Я не можу сказати достовірно, де він буде присутній. Це організовує "Метінвест", і вони запросили керівництво країни та області", - сказав губернатор.

Тим часом на сайті президента зазначено, що робоча поїздка до Донецької області відбудеться у вівторок, 6 грудня. План заходів на порталі відсутній.

Водночас, як повідомляє Донецька облдержадміністрація, основною метою поїздки є участь в урочистому пуску доменної печі № 3 ПАТ "Єнакіївський металургійний завод".

В ОДА попереджають, що висвітлення поїздки з боку ЗМІ буде обмежене.

У зв’язку з виробничими обмеженнями на заводі трансфер до місця проведення заходу та акредитація здійснюються тільки для обмеженої кількості представників ЗМІ до 20 осіб.

Фото-, відео- та друковані матеріали з місця подій будуть поширені серед журналістів через прес-службу Донецької обладміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування