Тимошенко знову допитують?

Вівторок, 6 грудня 2011, 10:00

У вівторок триває допит Юлії Тимошенко у СІЗО.

Про це з трибуни парламенту повідомив віце-спікер Микола Томенко.

За його інформацією, у вівторок зранку "хвору Тимошенко знову допитують для того, щоб відкрити нову справу 15-річної давності".

"З одного боку обіцяють забезпечити їй європейські умови медичного обстеження, а з іншого – тягають на допит", - наголосив Томенко.

Він зазначив, що фракція БЮТ вимагає від влади надати можливість провести міжнародну експертизу та належне лікування Тимошенко, Юрія Луценка та Валерія Іващенка, члени родин яких звернулися до відповідного Комітету Верховної Ради.

"Було би правильно, враховуючи недовіру до нинішнього Міністерства охорони здоров’я, щоби це зробила комісія, направлена урядом Канади, оскільки таке звернення вже є", - додав Томенко.

На його думку, "нинішня влада не зупиняється перед фізичним знищенням політичних опонентів, не зупиняється перед фізичним знищенням учасників акцій протесту".

"Ми переконані, що така політика може привести не лише до швидкого кінця нинішньої влади, вона може привести до краху України", - сказав Томенко.

"Тому ми вимагаємо від президента України, від влади загалом: зупинити вбивства політичних опонентів, вимагаємо зупинити вбивство демократії та державності України", - наголосив Томенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...