Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії затриманих на акціях здають у військкомати

Вівторок, 6 грудня 2011, 13:26

У Росії через соціальні мережі закликають людей зібратися на мітинг проти результатів виборів.

У той же час керівник LiveJournal Russia Ілля Дронов заявив у своєму Твіттері, що на ЖЖ із 1 грудня здійснюються DOC атаки.

Також хакерські атаки під час виборів здійснювалися на сайт Эхо Москвы, а зараз у вівторок таки атаки здійснюються на сайт газети Комерсант.

У той же час у вівторок триває санкціонована акція прокремлівської молоді. Як розповіли студенти кореспондентам телеканалу "Дождь", їх зняли з навчання й привезли на концерт понад 10 автобусів.

При цьому співробітники органів заявляють, що правоохоронці припинятимуть будь-які спроби проведення несанкціонованих акцій у місті, повідомляє Інтерфакс з посиланням на прес-службу ГУ МВС Росії по Москві.

"ГУ МВС Росії по Москві звертається до громадян з наполегливим проханням не піддаватися на провокації й не брати участь у спробах проведення масових акцій, не погоджених з органами виконавчої влади Москви і таких, які є незаконними", - сказали в прес-службі.

Там відзначили, що особи, які, незважаючи на численні попередження, спробують улаштувати провокації, будуть затримані й притягнуті до відповідальності відповідно до діючого законодавства.

У той же час одному з опозиціонерів Іллі Яшину, який був затриманий на мітингу в понеділок, мировий суд призначив 15 днів арешту.

А у Петербурзі, 10 з 150 затриманих під час несанкціонованих акцій під гаслом "Проти несправедливих виборів" передадуть військкоматам, оскільки вони призовного віку, передає Фонтанка.ru.

Після того, як затриманих доставлять до суду, і той ухвалить рішення щодо адміністративних справ, молодих людей передадуть співробітникам військкоматів для проведення військово-лікувальних комісій і відправлення у війська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування