Захист Тимошенко оскаржив порушення справи по ЄЕСУ

Середа, 7 грудня 2011, 14:04

Захист Юлії Тимошенко оскаржив у Шевченківському районному суді порушення кримінальної справи щодо надання державних гарантій Єдиним енергетичним системам України.

Про це в середу на брифінгу повідомив народний депутат, захисник Тимошенко Сергій Власенко, пише ЛІГАБізнесІнформ.

"Є одна справа, яку було порушено слідчим управлінням Служби безпеки України, це так звана справа про російські гарантії. Скарга на законність порушення цієї справи зараз знаходиться у Шевченківському суді, і найближчим часом вона буде розглянута", - зазначив Власенко.

На думку Власенка, це справа показує, наскільки неправомірно працюють правоохоронні органи в Україні.

"У нас немає як таких державних гарантій на зобов'язання ЄЕСУ, у нас немає жодного листа, якщо ви почитаєте уважно лист міністра Сердюкова до Азарова, який так тиражується, то там немає жодного слова про держгарантії, але чомусь порушується справа про державні гарантії", - сказав він.

Власенко підкреслив, що за таким принципом проти Тимошенко можна порушити будь-яку кримінальну справу.

"Я радив давно: поруште справу про вбивство Джона Кеннеді, шикарна справа, повісьте її на Тимошенко, ще й міжнародний авторитет піднімете, допоможете американським колегам, які роками не можуть це злочин розкрити. Ось Тимошенко в трирічному віці переповзла кордон, придбала снайперську гвинтівку...", - сказав він.

Нагадаємо, дві справи проти Юлії Тимошенко щодо діяльності ЄЕСУ об'єднані в одне провадження, яким буде займатися спільна слідча група.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...