Здоров'я Тимошенко погіршилось

Четвер, 8 грудня 2011, 13:36

У день проведення судового засідання в камері екс-прем'єра Юлії Тимошенко її стан здоров'я різко погіршився.

Про це в коментарі "Українській правді" повідомив помічник Тимошенко Михайло Лівінський

"На засіданні було оголошено довідку медиків медичної частини СІЗО. Вона звучить таким чином: стан здоров'я Тимошенко в четвер різко погіршився, але, оскільки вона отримала знеболювальне, то її стан дозволяє проводити слідчі дії в межах СІЗО", - сказав він.

За словами Лівінського, засідання суду відбувається прямо у камері Тимошенко в медичній частині СІЗО.

"Були спроби захисту відвести суддю, але в сусідній кімнаті стоїть комп'ютер, купа помічників судді, і вони дуже швидко готують всі рішення. Тож клопотання було відхилено", - додав Лівінський.

Водночас захисник екс-прем'єра Сергій Власенко повідомив, що лікар підтвердив, що Тимошенко справді перебуває у важкому стані, протягом останніх трьох годин біль посилився і вона дійсно не може брати участі у слідчих діях.

Після цього суддя оголосив перерву до 14.15, аби вирішити, "чи продовжувати це катування сьогодні, чи перенести його на завтра".

Також Власенко заявив, що захист не мав можливості повноцінно ознайомитися з матеріалами справи. За його словами, він мав 55 хвилин, аби прочитати 14 сторінок справи щодо запобіжного заходу для Тимошенко.

При цьому, за його словами, захист не мав змоги поспілкуватися з Тимошенко з цього приводу.

Українська правда, УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування