Янукович хоче утвердити "ефективного господаря на землі"

П'ятниця, 9 грудня 2011, 12:55

Основною метою влади при запровадженні земельного ринку є утвердження ефективного господаря на землі.

Про це заявив Віктор Янукович під час виступу на Міжнародній інвестиційній конференції у Києві, повідомляє прес-служба президента.

"Нашою основною метою при запровадженні земельного ринку є утвердження ефективного господаря на землі, яка є найціннішим багатством країни", - сказав він.

На думку глави держави, земельна реформа має відкрити шлях до модернізації виробництва, що "повною мірою розкриє потенціал аграрного сектору економіки України та дозволить нашій державі відігравати визначальну роль у вирішенні глобального питання забезпечення продовольством населення".

За словами президента, ринок земель сільськогосподарського призначення дасть змогу задіяти на повну силу механізм іпотечного кредитування.

А кредитування дозволить залучати довгострокові кошти для фінансування впровадження у виробництво нових технологій та новацій, створити на селі нові робочі місця, впевений Янукович.

"Це той шлях, який дає можливість використовувати наші традиційні конкурентні переваги на новітніх інноваційних засадах, модернізувати нашу економіку, збільшувати обсяги ВВП", - додав Янукович.

Нагадаємо, у Верховній раді триває розгляд законопроекту авторства Григорія Калетника (Партія регіонів), яким передбачається введення ринку землі з 2013 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News