Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче завершити асоціацію з ЄС до нового року

П'ятниця, 9 грудня 2011, 14:42

Україна має намір завершити переговорний процес щодо укладення Угоди про асоціацію з Європейським Союзом до кінця року.

Про це заявив Президент України Віктор Янукович на Міжнародній інвестиційній конференції "Investconference in Kyiv 2011", повідомляє прес-служба глави держави.

"Хочу підтвердити нашу чітку політичну волю завершити непростий переговорний процес щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом у 2011 році", - сказав глава держави.

Віктор Янукович загалом позитивно оцінив перебіг перемовин як щодо політичної частини Угоди, так і щодо створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі.

Він закликав представників бізнесу підтримати Україну в цьому процесі.

"Для багатьох із вас – представників транснаціональних компаній – зняття бар’єрів на шляху торговельних та інвестиційних потоків між Україною та ЄС також має велике значення. Саме тому розраховую на вашу підтримку як адвокатів європейської інтеграції України", - зазначив Янукович.

Президент наголосив: саме в рамках свого євроінтеграційного курсу Україна здійснює низку реформ і перетворень.

"Усі реформи, які сьогодні відбуваються в державі, – це частина того євроінтеграційного процесу, активну фазу якого ми розпочали понад півтора року тому", - зазначив він.

Глава держави висловив переконання, що ефективне впровадження реформ передовсім сприятиме збільшенню інвестиційного потенціалу України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування