Журналісти "Сегодня" не довіряють директору СКМ

П'ятниця, 9 грудня 2011, 15:31

Колектив "Сегодня" заявляє про ангажованість голови наглядової ради та директора з розвитку медійного бізнесу СКМ Катерини Лапшиної.

Про це йдеться у заяві трудового колективу газети "Сегодня" з приводу зустрічі з Лапшиною.

"О 15-00 трудовий колектив "Сегодня" знову зустрівся з головою наглядової ради Катериною Лапшиною. Зустріч з боку Лапшиної пройшла неконструктивно. Вона відмовилася погоджувати з редакцією склад комісії, яка проводитиме розслідування. Що ставить під величезний сумнів його об'єктивність", - заявляють журналісти.

За їхніми словами, Катерина Лапшина відверто приймає одну зі сторін конфлікту, ігноруючи думку трудового колективу.

"Ми наполягаємо на тому, щоб склад комісії був в обов'язковому порядку погоджений з трудовим колективом. У будь-якому іншому випадку результати розслідування не будуть визнані трудовим колективом", - йдеться в заяві.

"Також ми наполягаємо на тому, що конфлікт лежить не в площині особистого конфлікту Громницької і Гужви (як це постійно звучить з вуст Лапшиної), а по лінії трудовий колектив-генеральний директор, на бік якого все більше стає пані Лапшина", - зазначають журналісти.

Колектив "Сегодня" попереджає, що "якщо Катерина Лапшина і далі буде демонструвати ангажованість, ми звернемося до акціонера підприємства з проханням надати нам іншого парламентера з його боку, замість Лапшиної".

Нагадаємо, у четвер редакція газети "Сегодня" заявила про передстрайковий стан через політику нового генерального директора компанії Олени Громницької.

Після цього редакції газети відключили інтернет.

Після зустрічі з директором з розвитку медійного бізнесу Катериною Лапшиною, редакція не відмовилася від передстрайкового стану.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування