Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко згодна на незалежне обстеження

П'ятниця, 9 грудня 2011, 19:46

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко згодна проведення медичного обстеження стану її здоров'я будь-яким незалежний медичний спеціаліст.

Про це повідомив захисник Тимошенко Сергій Власенко в ефірі телеканалу ТВі.

"Тимошенко не відмовилась від медичного огляду, Тимошенко відмовилась від того, щоб надати аналіз крові медикам пенітенціарної системи", - зазначив він.

"Хто їх знає, яку інфекцію можуть вони занести. У мене є повне переконання, що єдине, чого бажає лідер країни - фізичного знищення Тимошенко", - заявив захисник.

При цьому Власенко уточнив, що Тимошенко "заявляє одне єдине: будь-який незалежний медичний спеціаліст, будь-ласка, ми відкриті повністю".

"Була заява прем’єр-міністра Канади про те, що вони готові надати медичних спеціалістів, і це вже акцептовано Юлією Тимошенко. Нема проблем. Якщо це будуть спеціалісти "Червоного хреста" - нема проблем", - зазначив депутат від БЮТ.

"Ми спілкувалися, до речі, на минулому тижні з представниками Європейської комісії по протидії катуваннями. Нема питань, якщо вони готові надати незалежного спеціаліста", - додав він.

При цьому захисник уточнив, що такі спеціалісти мають звернутися до суду з проханням про допуск в СІЗО для проведення обстеження.

"З сьогоднішнього дня всі рішення, щодо відвідин Тимошенко, приймає дві особи. Перша, судді Апеляційного суду. На сьогодні це суддя Сітайло. І з вчорашнього дня це може робити заступник генерального прокурора. Він тут (в постанові Шевченківського райсуду Києва щодо арешту Тимошенко) без прізвища, але я так розумію, що мова йде про Євгена Блажівського", - заявив Власенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування