Жертва Ландіка побоюється за себе і подругу

П'ятниця, 9 грудня 2011, 21:20

У п’ятницю після судового засідання у справі Романа Ландіка постраждала Марія Коршунова заявила, що вона та її подруга Дарина Заєць побоюється за своє життя.

Про це повідомляють журналісти ТСН.

"У зв'язку з усім, що сказав Володимир Іванович (Ландік) у суді, у зв'язку з тим, що говорить Роман Ландік, я і Дарина Заєць побоюємося. Це просто тиск, ми боїмося за своє життя", - підкреслила Коршунова.

Як зазначає Коршунова, їй відшкодували матеріальні та моральні збитки, але вони домовлялися з Володимиром Ландіком про те, що сума не буде озвучена і тому вона її не коментувала.

"Він сам запропонував нам ділову угоду, і тепер я не розумію, чому вони намагаються зробити мене винною у всьому цьому. Я ніколи грошей не просила ні в кого і претензій не маю тому, що мені відшкодували збитки", - додала Коршунова.

Також Коршунова не змогла відповісти на питання, чи буде наймати охорону у зв'язку з останніми заявами в суді.

Як відомо, депутат від Партії регіонів Володимир Ландік, батько Романа, у п’ятницю в суді повідомив, що особисто передав 320 тисяч гривень Марії Коршуновій за замовчування конфлікту.

Також Ландік-старший заявив, що Коршунова навмисне спровокувала конфлікт у ресторані, щоб потім вимагати гроші у сім'ї Ландіків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування