У Кременчуці підірвали гранату. Одна людина загинула

Вівторок, 3 січня 2012, 10:21

Зранку 3 січня у Кременчуці двох людей травмувало внаслідок вибуху гранати.Одна з них загинула.

Про це повідомляє ВЗГ УМВС України в Полтавській області.

За даними міліції, о 5 годині 30 хвилин до чергової частини Кременчуцького міського управління надійшло повідомлення від чоловіка про те, що по бульвару Автокразівському він почув "хлопок", після чого побачив двох чоловіків, які лежали на асфальті.

При виїзді на місце пригоди слідчо-оперативної групи було встановлено, що поблизу будинку 45 по бульвару Автокразівському у безконтактному стані перебувають два невідомих чоловіка із численними травмами тулубу та кінцівок.

Невідомого громадянина приблизно 30-ти років було госпіталізовано до реанімаційного відділення 3-ї міської лікарні. Діагноз - політравма, травматичне ампутування правої нижньої кінцівки.

"Лікарі до останнього боролися за життя людини, однак врятувати його не вдалося. Від отриманих поранень чоловік помер у лікарні. Особа чоловіка встановлюється", - сказано у повідомленні.

Особу другого потерпілого встановлено. Ним виявився 41-річний мешканець міста Кременчук.

Наразі чоловіка доставлено до приймального відділення 2-ї міської лікарні (діагноз: Вогнепальні поранення обличчя та живота).

Лікарі оцінюють стан чоловіка як важкий.

При огляді місця події правоохоронці виявили запобіжне кільце та запобіжну скобу від гранати, тип якої встановлюється. Проводиться подальша перевірка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування