За лазерне шоу для Тимошенко на Майдані виписали штрафи

Вівторок, 3 січня 2012, 11:08

Шевченківський райсуд Києва притягнув до адміністративної відповідальності двох громадян за новорічне лазерне шоу "Юлі – волю" на Майдані Незалежності.

Про це заявив депутат від "БЮТ-Батьківщина" Андрій Павловський, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, суд присудив кожному по 170 гривень штрафу.

"Ми не почули мотивації у рішенні суду – чи це порушення правил безпеки, чи непокора співробітникам правоохоронних органів", - сказав Павловський.

Як відомо, в ніч із 31 грудня на 1 січня, коли на Майдані Незалежності тривало святкування Нового року, на будівлі консерваторії та на Стелі незалежності під час святкового салюту з’явився лазерний напис "Юлі – волю".

Павловський заявляв, що у новорічну ніч співробітниками міліції увірвалися до готельного номеру готелю "Козацький", у якому він святкував Новий рік разом з друзями.

Натомість міліція стверджує, що працівники охорони готелю "Козацький" намагалися припинити дії двох громадян, які "застосували прилад проекції лазерних променів", а пізніше викликали міліцію.

Міліцією були складені адмінпротоколи проти 2-х підозрюваних у проекції напису, але, за твердженням правоохоронців, у номері не було депутатів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування