ДАІ каже, що ніякі кортежі аварій не влаштовували

Середа, 4 січня 2012, 12:18

Державтоінспекція спростовує інформацію про участь кортежу у аварії, що сталася 2 січня у селі Майдан.

Про це йдеться у повідомленні ДАІ.

"Другого січня, близько 14-ї години, в Івано-Франківській області на автодорозі Стрий-Чернівці-Мамалига, неподалік села Майдан Тисменицького району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля та мікроавтобуса", - сказано в повідомленні.

За інформацією УМВС України в Івано-Франківській області, жінка-водій автомобіля "Мерседес", пропускаючи транспорт, що рухався у зустрічному напрямку, прийняла праворуч та з’їхала на узбіччя.

"Водій мікроавтобусу, що рухався позаду, не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечної дистанції і скоїв зіткнення з автомобілем", - сказано в повідомленні.

ДАІ також повідомляє, що внаслідок ДТП, автомобіль та мікроавтобус зазнали незначних механічних пошкоджень, учасники ДТП тілесних ушкоджень не отримали.

"Одночасно, як повідомили в УМВС України в Івано-Франківській області, другого січня поточного року на території зазначеної області супроводження осіб, відносно яких здійснюється державна охорона, не відбувалося", - зазначили в повідомленні.  

Раніше повідомлялося, що у неділю по обіді в селі Майдан Тисменицького району Франківщини сталася аварія за участі кортежу з шести джипів.

Кортеж рухався зі швидкістю близько 160 км/годину в межах населеного пункту і супроводжувався машиною ДАІ. В результаті аварії дві машини постраждали, в кюветі опинився мікроавтобус.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News