Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко каже, що СБУ "вже нецікаво" допитувати Тимошенко

П'ятниця, 6 січня 2012, 13:39

Служба безпеки України не проводила слідчі дії з Юлією Тимошенко з часу її етапування в колонію в Харкові.

Про це заявив захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко журналістам у Харкові в п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Їм це вже нецікаво", - сказав Власенко.

Після цього Власенко відправився на зустріч із Юлією Тимошенко.

Під стінами колонії на той момент (близько 13:20), за даними агентства, зібралося близько 150 прихильників екс-прем'єра й лідера "Батьківщини". Вони збираються взяти участь у Різдвяному молебні.

Безпосередньо перед входом у колонію проходять ремонтні роботи, пов'язані з аварією на колекторі.

Як відомо, Печерський райсуд Києва 11 жовтня 2011 року засудив Юлію Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів із Росією в 2009-му році.

30 грудня її етапували у Качанівську виправну колонію в Харкові.

Головне слідче управління СБУ продовжує розслідування справи за обвинуваченням Тимошенко в замаху на розтрату коштів держбюджету в особливо великих розмірах шляхом покладання на Кабінет міністрів зобов'язань корпорації "Єдині енергетичні системи України" перед Міністерством оборони Росії на суму $405,5 млн.

Шевченківський районний суд Києва обрав для Тимошенко запобіжний захід у вигляді арешту у справі ЄЕСУ. Тому в Качанівській колонії Харкова вона перебуває в приміщенні слідчого ізолятора, до виправних робіт не залучається.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування