Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вітати Луценка під СІЗО прийдуть ангел, чорт та Іуда

Субота, 7 січня 2012, 08:50

Соратники привітають екс-главу МВС Юрія Луценка з Новим роком та Різдвом вертепом під стінами Лук'янівського СІЗО.

Як повідомляє газета "Сегодня", 13 січня о 12.00 під стінами ізолятора відбудеться аполітичний вертеп, в якому висміють останні події в житті українців.

У вертепі беруть участь народні депутати Юрій Стець, Олесь Доній, відомий артист Богдан Бенюк, шоумен Антон Лірник, лідер рок-групи Ot Vinta Юрій Журавель, запрошені також брати Капранови, Антін Мухарський та Едуард Драч.

"Це буде новорічним і різдвяним подарунком для Юрія Луценка. Юрій Віталійович побачить цей вертеп по телевізору, думаю, йому буде приємно", - розповів "Сегодня" Стець.

Діючими особами в вертепі будуть ангел, чорт, царі та Іуда.

Водночас організатор мистецької акції, народний депутат Олесь Доній повідомив, що мистецьке об’єднання "Остання барикада" цього року проведе шостий "Зірковий вертеп" 13 січня під стінами Лук’янівського СІЗО, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

За його словами, у вертепі, як і завжди, візьмуть участь провідні українські музиканти, актори, літератори, політики та журналісти. Серед них – і постійні учасники "Зіркових вертепів" - Володимир Ар’єв, Євген Ніщук, Юрій Гримчак, Юрій Стець, Олесь Доній, Артем Полежака, Юрко Журавель, Яна Конотоп, Сашко Лірник та інші.

"Сьогодні один із наших друзів та постійний учасник наших вертепів – Юрій Луценко – несправедливо ув’язнений та сидить у Лук’янівському СІЗО, тому і місце проведення цьогорічного вертепу – відповідне", - додав політик.

"Ми пропонуємо усім, хто поважає українську культуру та традиції, цінує справжню дружбу та відчуває себе справжнім патріотом України – доєднатися до нас. У п’ятницю, 13 січня 2012 року, о 12.00 ми запрошуємо усіх під стіни Лук’янівського СІЗО (вул. Дегтярівська, 13)", - уточнив він.

"Вертеп – це сміх, сміх – це зброя. Це – наша зброя!", – наголосив Доній.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування