Тимошенко: Янукович хизується, що жодних рекомендацій виконувати не буде

Середа, 1 лютого 2012, 14:17

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко виступає проти буд-яких санкцій щодо України, якщо вони торкнуться не лише влади.

Такі слова Тимошенко наводить прес-служба БЮТ.

"Щоб зняти всі можливі питання, я мушу зазначити, що я виступаю категорично проти будь-яких санкцій стосовно України, якщо вони бодай ледь-ледь торкнуться простих людей, а не влади", - заявила вона.

Водночас Тимошенко попередила Європу про небезпеку ведення діалогу з президентом Віктором Януковичем.

"У мене є безумовні підстави стверджувати, що всі політичні репресії в країні, всі судові процеси, всі політичні кримінальні справи контролюються і організовуються Віктором Януковичем особисто", - зазначила Тимошенко.

"З огляду на це я вважаю за необхідне попередити Європу та цивілізований світ про небезпеку "рівного, партнерського" діалогу з цією людиною", - зазначила вона.

"Світогляд Януковича формувався не в "сорбоннах" і не в "оксфордах". Він виріс та виховався в кримінальному світі, і саме звідти переніс правила спілкування в світ української політики, а зараз намагається грати за ними і в Європі", - додала Тимошенко.

"У тому світі "кинути", "розвести", обдурити – це абсолютно нормальні явища та дії. І саме так сьогодні ставиться Янукович до цивілізованого світу та міжнародних організацій. Більше того, відомо, що у приватних розмовах він відверто хизується своїм нахабством у спілкуванні з світовими лідерами та хвалиться тим, що жодних рекомендацій виконувати не буде. Адже в його світі – це було б приниженням", - зазначила Тимошенко.

Тому вона попереджує європейських політиків "про абсолютну марність сподівань на порозуміння з українським диктатором".

"Поняття честі, гідності та дотримання слова ніколи не були йому зрозумілими і такими ніколи не стануть", - додала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування