НУНСівець радить Ющенку писати мемуари

Четвер, 16 лютого 2012, 21:13

Екс-президенту Віктору Ющенку не варто взагалі балотуватися у Верховну Раду.

Таку думку озвучив депутат від НУНС Олесь Доній в ефірі 5 каналу, відповідаючи на питання, чи можлива участь Ющенка у об'єднаному списку опозиції.

"Я сумніваюсь, що з 225 округів, які є в Україні, він може знайти хоч один, де його підтримає населення. Я думаю, що він, нарешті, проаналізував цю ситуацію і саме тому відмовився", - зазначив депутат.

"Щодо опозиції? Мені здається, що для нього було б оптимальним відійти від політичної діяльності з огляду на достатньо, ну скажемо, не досить вдалий досвід. І можливо, зайнятися гуманітарними проектами, писати мемуари, це було б найоптимальнішим варіантом", - уточнив Доній.

"Це було б найоптимальнішим варіантом і для його політичної сили, тоді би "Наша Україна" змогла знайти своє місце в середовищі інших опозиційних партій. З ним, я думаю, це буде лише діяти на розкол опозиції", - підсумував політик.

Як відомо, у четвер Ющенко заявив, що не буде балотуватися у Верховну Раду по мажоритарному округу, але готовий обиратися за списком консолідованої опозиції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування