Влада заздалегідь заявила, що канадські лікарі Тимошенко готують війну

П'ятниця, 17 лютого 2012, 08:50

Захисник Тимошенко Сергій Власенко обіцяє оприлюднити рекомендації закордонних лікарів.

Про це він заявив у коментарі газеті Комерсант.

"Ми привселюдно оприлюднимо рекомендації й німецьких, і канадських лікарів, як тільки одержимо їх, тому що в нас уже немає сил терпіти цю брехню",— заявив він. 

Він також упевнений, що "операцію Юлії Володимирівні потрібно було робити 23 листопада, коли було перше обстеження".

"Зараз ситуація набагато складніша. Варто спочатку провести курс підготовчого лікування й тільки потім приймати рішення, чи потрібна операція",- вважає Власенко.

У той же час джерела в українських органах влади заздалегідь обвинуватили канадську делегацію в участі в інформаційній війні.

Співрозмовники видання звернули увагу на той факт, що, на відміну від німецької делегації, членів якої відбирав федеральний уряд, у Канаді їх надав конгрес українців.

"Конгрес раніше неодноразово вимагав від України звільнити Тимошенко, і це саме по собі породжує сумнів у їхній неупередженості",- розповів один із чиновників.

"За нашою інформацією, після прильоту в Канаду вони проведуть прес-конференцію, де заявлять про необхідність оперувати Тимошенко",- підтвердив інший співрозмовник, уточнивши, що інформація отримана "оперативним шляхом (від спецслужб)".

Також видання відзначає, що в четвер МЗС поширив повідомлення, присвячене критиці канадських медиків, кваліфікація яких не влаштовує українську сторону.

"Канадська частина комісії сформована з ініціативи української громади й у результаті була складена із двох сімейних лікарів і одного гінеколога", - говорилося в повідомленні. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування