ЗМІ: Дочка Черновецького будує палац за 3 мільйони

Четвер, 2 лютого 2012, 08:10

Дочка київського мера Леоніда Черновецького Христина нібито будує шикарний будинок у Конча-Заспі.

Про це в четвер пише газета Сегодня з посиланням на місцевих жителів.

"Це величезний будинок, із плоским дахом, уже більше року там будівництво триває. Спочатку всі думали, що банк буде, але, виявляється, котедж", - розповіли місцеві рибалки.

Схему, як його відшукати, намалювали прямо на снігу.

Фото: М. Петик, "Сегодня" 

Будинок стоїть недалеко від будинку Жені Тимошенко.

Видання зазначає, що він поки схожий на торговий центр.

"Який торговий центр! Це житловий будинок, будує його Христина Черновецька, але вона його не продає. На другому поверсі буде спальня, унизу - гараж, а посередині величезна скляна вітрина. Палац, одним словом", - перебиваючи один одного, розповідали робітники.

Площа будинку, візуально - не менше 1000 квадратів. До парадних дверей веде високий ґанок, поруч уже залитий фундамент під будиночок для гостей і будиночок охорони.

Ділянка, приблизно соток 60, виходить до затоки Козинки, є й власний піщаний пляж, де будуватимуть лазню, пише видання.

Правда, яхта сюди заходити не зможе. "Там місток є, вони просто не пройдуть, та й не дозволено тут навіть моторкам плавати, хіба що на весловому човнику можна", - говорять місцеві.

На самій ділянці планують розбити альпійські гірки, альтанку, дитячу площадку. За оцінками ріелторів, такий будинок може коштувати $3-3,5 млн.

Будівельники кажуть, що дочка столичного мера тут з'являється рідко, хоча зарплату їм передають справно. Кажуть, що зараз Христина живе в Москві із чоловіком Сергієм Янчуковим.

У родині Черновецьких запевняють, що не в курсі про будівництво. "Я нічого про новий будинок Христини не знаю", - сказав родич мера, депутат Віктор Гринюк.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News