Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Шахтар" купив нові ліжка для збірної Франції

Четвер, 2 лютого 2012, 14:24

Футбольний клуб "Шахтар" купить нові ліжка на базу для французьких футболістів, які там будуть жити під час Євро-2012.

Про це в інтерв'ю "Спорт-Експрес" розповів директор департаменту спортивних споруд клубу Юрій Такташов.

"Ми не сумнівалися, що саме французи погодяться жити у нас.  Вони вже тричі приїжджали  вивчати ситуацію. Вирішальним аргументом у виборі, думаю, стала думка головного тренера Лорана Блана, який залишився задоволений побаченим", - сказав Такташов.

"На їхнє прохання ми замовили нові ліжка для футболістів: у нас вони мають розмір два метри на метр двадцять, французи захотіли, щоб вони були більшими - два метри на метр сорок", - відзначив він.

Жити гості будуть по одній людині в номері, тоді як у "Шахтарі" гравців селять по двоє.

Трохи інакше стане виглядати ресторан клубу - французька збірна збирається сидіти за одним столом. Крім того, французи попросили обладнати на базі офіси для керівників федерації і тренерського штабу.

"У березні або квітні повинні приїхати два французьких кухарі, щоб підготуватися до роботи. До речі, можливості нашої кухні, те, як вона обладнана, теж справили на гостей сильне враження", - відзначив Такташов.

"Що стосується офіційної делегації на Euro-2012, то відповідно до контракту, який "Шахтар" підписав з УЄФА, база "Кірша" буде знаходитися в повному розпорядженні збірної Франції з 1 червня по 3 липня", - додав він.

Як відомо, в Україні поки погодилося жити лише 3 збірні з 16, що гратимуть на Євро-2012.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування