Черновецький таємно одружився?

П'ятниця, 3 лютого 2012, 07:56

Мер Києва Леонід Черновецький одружився із Оленою Савчук 30 січня, через місяць і два дні після розлучення з Аліною Айвазовою.

Про це пише газета Сегодня з посиланням на джерело в Печерському рагсі.

Мер і Олена, нібито розписалися 30 січня між 16.00 і 17.00 годинами, понеділок, який зазвичай є вихідним днем у закладі.

Батьки учнів ліцею "Лідер" розповіли, що бачили, як з будівлі рагсу, який знаходиться поряд із закладом, виходила щаслива пара. Підтвердили одруження мера в його оточенні, а також в оточенні Олени Савчук.

"Леонід Черновецький вийшов із рагсу разом з жінкою, схожою на Олену Савчук (я впізнала її по фото в газетах), у руці в неї був весільний букет. Також з ними був нарядно одягнений хлопчик, схожий на Олену (мабуть, 13-літній син Савчук від першого шлюбу). Крім них було ще два охоронці", - розповіла одна з мам.

"Правда, перед автомобілями дороги молодих розійшлися: Олена сіла у червоний BMW, а Леонід Михайлович - в Mercedes "S" класу. Потім машини роз'їхалися", - розповіла одна з мам.

Інформацію про весілля підтвердив співрозмовник видання в оточенні Черновецьких, а також близький знайомий мами Олени Савчук - пастора Софії Жукотанської.

За словами друга Жукотанської, церемонію одруження намагалися ретельно приховати, тому домовилися про розпис у понеділок - неробочий для рагсу день.

Видання припускає, що, можливо, тільки заради весілля мер і прилетів у Київ  минулої неділі й у понеділок вийшов на роботу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News