"Альфа" в центрі Одеси затримала російського терориста

Неділя, 5 лютого 2012, 13:02

Співробітники спецпідрозділу СБУ "Альфа" затримали в ході операції в центрі Одеси громадянина Росії, підозрюваного в організації теракту.

Джерело "Інтерфакс-Україна" в правоохоронних органах, яке повідомило про це в неділю, відмовилося назвати інші подробиці.

У прес-службі управління СБУ в Одеській області та у відділі зі зв'язків з громадськістю одеської міліції відмовилися коментувати те, що трапилося, зазначивши, що інформація про спецоперацію з'явиться не раніше понеділка.

Тим часом, інше джерело агентства в правоохоронних структурах зазначило, що затримання пов'язане з пожежею і вибухом на вул. Тираспольській в Одесі, після якого в квартирі знайшли залишки вибухових речовин.

Обидва джерела агентства стверджують, що в суботу затриманий був тільки один зловмисник.

Очевидці спецоперації повідомили, що захоплення злочинця відбувався на розі вул. Базарної та пров. Онілової. Операція почалася близько 17.00 і завершилася через годину. Правоохоронці також блокували кілька кварталів, не даючи цивільним проникнути за територію огорожі. Захоплення злочинця, за словами очевидців, сталося без єдиного пострілу.

На початку січня ГУ МВС України в Одеській області порушило кримінальну справу за фактом пожежі в будинку по вул. Тираспольській, 24 в Одесі, під час якого загинув 26-річний громадянин Російської Федерації і серйозно постраждав 28-річний громадянин Казахстану.

18 січня міське управління міліції Одеси розіслало на адресу ЗМІ орієнтування на двох злочинців, розшукуваних за скоєння особливо тяжких злочинів. Правоохоронці шукали Осмаєва Адама Асланбековіча 1981 р.н. і Осмаєва Асланбека Ахмедовича 1961 р.н.. Обидва - уродженці Чеченської республіки РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News