Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: Невже треба лишити в МВС одного міністра і одну секретарку?

Понеділок, 6 лютого 2012, 16:19

Юрій Луценко заявляє, що лише візував рішення по призначенню Леоніда Приступлюка і ніколи не перебував з ним у близьких дружніх стосунках.

Про це він заявив у своїй промові в суді , повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Звичайно, я категорично спростовую придумане Генпрокуратурою "усвідомлення злочинності своїх дій та бажання настання матеріальних збитків державі". Я лише підписав завізоване і затверджене керівниками фахових служб Апарату МВС рішення", - заявив він.

"Я не міг тоді подумати, а, власне, і сьогодні не можу думати, що Міністр має особисто звірити роки народження, дипломи, медичні та психологічні довідки тощо в такій роботі на чолі 300-тисячного колективу! Для чого тоді бюджет оплачує 3800 працівників Центрального апарату МВС? Невже треба лишити в МВС одного Міністра і одну секретарку?", - запитав Луценко.

За його словами, з часів фараонів до сьогодні будь-якого керівника оточує команда професійних спеціалістів з різних нюансів питань, що виникають в управлінні.

"А раз Генпрокуратура винесла рішення про відсутність складу злочину в діях усіх, хто готував ці рішення, то намагання зробити Луценка злочинцем – явно не правове, а виключно політичне рішення", - наголоси він.

Він також заявив, що відносини з Приступлюком були робочими.

"Всі ці роки мене зв’язували службові відносини. Так, я легко себе веду перед підлеглими, ніколи не створюю атмосфери великого і грізного боса. Але для Приступлюка я завжди був Юрієм Віталійовичем, дружина – Іриною Степанівною", - заявив він.

Я маю небагато, але вірних друзів – В’ячеслава Кириленка, Тараса Стецьківа, Миколу Томенка, Володимира Філенка, Юрія Гримчака, Олеся Донія, Миколу Вересня, Володю Ар’єва, Юрія Стеця, Юрія Винничука, Станіслава Николаєнка, Тетяну Коробову, Сергія Рахманіна, хлопців із "95-го кварталу", - зазначив Луценко.

"Старші товариші: Валерій Пустовойтенко, Олександр Омельченко, Роман Василишин, Володимир Радченко. Уявити в цьому колі Леоніда Приступлюка – важко. Не тому, що він гірший. Просто – інші інтереси, думки, дискусії", - додав він.

Він зауважив, що не пішов на злочин заради ближчих людей, і тим більше не робив би цього заради Приступлюка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування