У Путіна пророкують крах Януковичу

Вівторок, 7 лютого 2012, 11:13

Відмова України від пропозиції Росії вступити в Євразійський союз стане для президента Віктора Януковича і Партії регіонів початком кінця.

Про це йдеться в агітаційній брошурі "101 питання Станіславу Говорухіну, начальнику передвиборчого народного штабу кандидата в президенти РФ Володимира Путіна", яка є в розпорядженні "Комерсант-Україна".

За інформацією видання, матеріал розрахований, перш за все, на керівників штабів кандидата та його довірених осіб і буде видано невеликим накладом.

На думку глави штабу Путіна, "Захід не збирається пускати Україну в Європейський союз".

"У мене немає остаточної відповіді на питання, що вибере Янукович, зате я точно знаю, що, всупереч усім ілюзіям нинішньої української влади, відмова від пропозиції Росії стане для Януковича і його Партії регіонів початком кінця", - зазначив Говорухін.

"І дуже велика ймовірність того, що в результаті їх провалу політичний маятник в Україні знову хитнеться у бік радикальніших антиросійських сил", - вважає він.

Разом з тим, у виборчому штабі Путіна вважають "передачу Криму в 1954 році, а потім його нинішнє перебування у складі України яскравою історичною несправедливістю по відношенню до Росії і російського народу".

Водночас, на думку Говорухіна, "можливість повернення Криму і Севастополя мирним, а тим паче військовим шляхом в наш час неможлива в принципі" і найкращим варіантом ставлення Москви до Києва є "зробити все, щоб Україна збереглася в єдиному економічному, релігійному , культурно-історичному просторі з Росією".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...