У "Регіонах" помітили, що Путін активізувався на всіх фронтах

Середа, 8 лютого 2012, 20:44

Влада Росії веде війну проти України на всіх фронтах.

Про це заявив заступник глави фракції Партії регіонів у Верховній Раді Володимир Зубанов, коментуючи заборону на ввезення до Росії ряду сирів українського виробництва, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Відповідаючи на питання, чи можна це вважати продовженням економічної війни Росії проти України, Зубанов підкреслив, що у Москви є "кілька напрямів у війні проти Україні - торгово-економічний, інформаційно-гуманітарний".

"Москва всіляко намагається посилити свій вплив в Україні", - заявив "регіонал".
 
За його словами, Україні в очах російського керівництва займає пріоритетне місце.

"Всі заяви і дії Путіна розраховані на посилення впливу. Щоб цьому протистояти, всі українці - і влада, і опозиція повинні діяти спільно, задіяти всі свої ресурси і забезпечити безпеку України", - переконаний політик.

Він також відзначив засилля російськомовних телепрограм, фільмів і серіалів в Україні.

"Українського продукту практично немає, наше інформаційне поле повністю знаходиться під іноземним впливом", - вважає Зубанов.

"Потрібно піднімати нашу культуру, наше мистецтво, наше кіно. Потрібно більше говорити про нашу історію, більше підкреслювати Україну як колиска усіх слов'янських народів", - додав політик.

Раніше глава Росспоживнагляду Геннадій Онищенко підписав документи про вилучення з продажу в Росії та зупинення ввезення в РФ сирної продукції трьох українських виробників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування