Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС каже, що іноземні лікарі для Тимошенко подали не всі документи

Четвер, 9 лютого 2012, 11:07

Міністерство закордонних справ заявляє, що іноземні лікарі, які планують оглянути Юлію Тимошенко, не надали всіх потрібних документів, тому ще не почали роботу в Україні.

Як повідомляє прес-служба відомства, 8 лютого у МЗС відбулася координаційна зустріч з послами Канади та Німеччини в Україні за участю представників Міністерства охорони здоров’я та Державної пенітенціарної служби.

"Українська сторона вкотре підтвердила свою готовність прийняти іноземних спеціалістів з тим, щоб спільна медична комісія змогла розпочати свою роботу у найкоротші терміни", - зазначає МЗС.

"Однак, через невирішеність низки технічних питань, зокрема, через відсутність повного пакету належним чином оформлених документів, іноземні спеціалісти не змогли розпочати свою роботу 8 лютого, як це пропонувалося українською стороною раніше", - повідомляє відомство.

За даними МЗС, поки "тільки німецька сторона передала всі необхідні документи, засвідчені в передбаченому законодавством порядку".

"Натомість ми очікуємо на належним чином оформлені документи канадської сторони, що дозволить залучити канадських спеціалістів до роботи спільної медичної комісії в рамках українського правового поля", - заявляє зовнішньополітичне відомство.

МЗС повідомляє, що українська сторона також досі не отримала "переліку медичного обладнання та відповідних документів, які планується ввезти на територію України для проведення обстеження (Тимошенко)".

"Переконані, що ці питання будуть врегульовані у найкоротші терміни, що дозволить створити необхідне правове поле для роботи спільної медичної комісії з 13 лютого", - додає міністерство

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування