Добкін вирішив перейняти ідею Путіна на виборах

Четвер, 1 березня 2012, 08:26

Харківська облорганізація Партії регіонів на виборах до Верховної Ради встановить на виборчих дільницях веб-камери

Про це повідомив на прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації, керівник Харківської облорганізації Партії регіонів Михайло Добкін, передає УНІАН.

За його словами, веб-камери будуть встановлені на більшості діьниць з метою контролю за ходом голосування й щоб уникнути якихось порушень.

"На більшості дільниць у Харківській області будуть установлені веб-камери. Кожен зможе перевірити, як проходить голосування. Обладнаємо найбільші дільниці, поставимо своєрідний фільтр, щоб потім уникнути провокацій", - сказав Добкін.

Він зазначив, що "Партія регіонів як ніхто інший буде "боротися за чистоту виборів".

За його словами, у цілому в Харківській області близько 1700 виборчих дільниць. Для оснащення найбільших з них "на регіональному рівні" буде створена спеціальна програма, і "Партія регіонів все оплатить".

Добкін також сказав, що через пресу сьогодні він запрошує до спільної роботи з обладнання дільниць у Харківській області інші партійні організації краю, які зацікавлені в проведенні прозорих і чесних виборів.

Як відомо, пропозицію розмістити відеокамери на виборчих дільницях висловив прем'єр Росії Володимир Путін, який є кандидатом у президенти на виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News