З БЮТ пішли дві людини Королевської

Середа, 14 березня 2012, 12:07

Члени УСДП Євген Суслов та Олексій Логвиненко вийшли з фракції БЮТ після виключення лідера їхньої партії Наталі Королевської.

Про це вони повідомили на брифінгу в середу.

Вони сказали, що написали відповідні заяви про вихід з фракції. Станом на 14:00 годину віце-спікер Адам Мартинюк зачитав їхні заяви.

За словами Суслова, керівництво фракції БЮТ вже неодноразово демонструвало зневагу до своїх депутатів, як наприклад у випадку зі звільненням Івана Кириленка з посади її лідера, що "йде в розріз" з позицією лідера Батьківщини Юлії Тимошенко.

"Тому сьогодні було зруйновано блок Юлії Тимошенко", - заявив Суслов.

У свою чергу Королевська заявила, що УСДП вийшло з Комітету опору диктатурі.

Відповідне рішення було ухвалено на екстреному засіданні політради партії, яке відбулося після виключення Королевської з фракції БЮТ.

"Було прийнято рішення вийти з комітету опору диктатурі. Наступного тижня ми проводимо з'їзд партії, де буде чітко визначено формат участі у парламентських виборах 2012 року", - сказала вона.

Королевська зазначила, що "не піде однією дорогою з тими, хто сьогодні узурпував фракцію".

"Я розумію, що керівництву фракції і партійним функціонерам набагато легше боротися зі мною, з моїми колегами, ніж з режимом Януковича"

Вона також додала, що хвернеться до секретаріату парламенту з заявою щодо видачі їй дублікату картки для голосування. Раніше у своєму Facebook вона писала, що її картку вкрали.

Вона наголосила на зарахуванні її голосу за постанову щодо рекомендацій ПАРЄ.

Коментуючи закиди щодо порушення фракційної дисципліни як причини її виключення, Королевська сказала, що не можна порушувати те, чого немає.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування