Дружині Луценка подарували шкуру вовка, щоб витирати ноги

П'ятниця, 2 березня 2012, 10:35

Конфіскацією майна сім'ї екс-міністра Юрія Луценка влада хоче знищити його рід.

Про це в прямому ефірі телеканалу ТВі заявила дружина екс-міністра Ірина Луценко, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Цим кроком влада хоче підкосити сім'ю Луценків на корені. Це моя особиста думка. Іншого пояснення немає. Прокуратура не довела ні копійки особистої користі мого чоловіка. Вона не довела саме злочинної змови, про що говорилося протягом 9 місячного судового марафону", - зазначила вона.

Ірина Луценко нагадала, що прокуратура так і не довела, що все, що інкримінувалося Юрію Луценку, було злочином.

"Влада, конфіскуючи наше майно, взяла собі за мету виродитися цю сім'ю Луценка, винищити як клас. Для того, щоб не повадно було ні йому, ні його дітям", - підкреслила дружина екс-міністра.

Водночас дружина екс-міністра розповіла, що займатиметься родиною та бізнесом, а в політику йти не збирається.

"Ніхто з них (робочого колективу) за цей рік не покинув компанію. Всі вони приходили на акції підтримки. Дуже багато з них були в судовому процесі. І на мій день народження вони подарували мені шкуру молодого вовка. Вони сказали: "Ірино Степанівно, киньте її під ноги, витріть ноги об цю шкуру, бо це залишки цієї судової системи, яка існує в Україні", - розповіла Луценко.

"Публічність - це мій вимушений крок, бо в Україні, якщо ти не публічний, тебе затопчуть. Це мій вимушений тимчасовий крок", - додала дружина екс-міністра.

Як відомо, 27 лютого Печерський суд постановив визнати винним екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та приговорив його до 4 років ув’язнення з конфіскацією майна. Також Луценку забороняється протягом трьох років обіймати державні посади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...