"5 канал" стверджує, що не брав гроші за сильного Януковича

П'ятниця, 2 березня 2012, 12:40

"5 канал" заперечує комерційну основу програми "Сильні люди".

Про це йдеться у прес-релізі, текст якого наводить Телекритика.

"Програма «Сильні люди» виробляється ТРК "НБМ" - ТРК "Експрес-інформ" за власний кошт, жодних фінансових винагород чи інших фінансових платежів за вироблення цієї програми на 5 канал не надходило", - сказано в повідомленні.

"Колектив, який працює над створенням програми "Сильні люди" отримує гонорари за програми, згідно штатного розкладу, та у рамках бюджету затвердженного керівництвом каналу", - говориться у прес-релізі.

 У свою чергу ведуча програми Олена Сидорук вважає, що її слова були не так інтерпретовані.

"Я була шокована тим, як мої слова були інтерпретовані деякими ЗМІ", - сказала вона.

"Хотіла б ще раз наголосити на наступному - я дійсно отримую гонорари за вироблені програми, і єдина програма за яку я відмовилась від гонорару, це була програма з В. Кікабідзе, оскільки зустріч з цією людиною була моєю мрією", - сказала вона.

"Я дійсно в інтерв'ю сказала, що не знаю чи надходили якісь фінанси від героїв програми на рахунок каналу, наголосивши на тому, що це парафія керівництва. Просила б колег, саме так трактувати цю частину мого інтерв'ю, дякую за розуміння", - додала Сидорук.

Як відомо, у своєму інтерв'ю Сидорук говорила, що програма "Сильні люди" була "іміджевою", а тому вона мала "гладити по шерсті" героїв програми.

"У мене багато гостей під кінець програми аж самі починали вірити, що вони такі класні", - сказала вона.

"Я мала, на жаль, догодити, бо проект іміджевий. Я не мала права торкнутися якоїсь сторони, яка б не сподобалась герою… тут потрібно було гладити по шерсті", - розповіла вона про програму.

Відповідаючи на питання, чи правильно зрозуміли, що "канал заробляв на цьому проекті гроші", вона відповіла: "Звичайно".

"Тобто жодна людина не прийшла туди безкоштовно?" – уточнила журналіст.

"Був один випадок", - сказала Сидорук і розповіла про Вахтанга Кікабідзе.

Одним з героїв програми був президент Віктор Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування