В Україні готові обирати президента Росії

Субота, 3 березня 2012, 10:59

Всі виборчі дільниці на території України готові до голосування громадян Росії на президентських виборах.

Про це повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар російського посольства Олена Хоменко в суботу.

"Всі дільниці готові до голосування, в стані готовності також виїзні урни, привезені бюлетені для голосування", - сказала вона.

В цілому, за інформацією російського диппредставництва, для голосування громадян Росії на президентських виборах, які відбудуться 4 березня поточного року, в Україні будуть функціонувати 9 виборчих дільниць.

Перша дільниця знаходиться в Києві з виїздом до Чернігова і Черкас, друга - у Львові з виїздом до Івано-Франківська, третя - в Одесі з виїзними пунктами в Миколаєві і Херсоні, четверта - в Сімферополі з виїзними пунктами в Євпаторії, Керчі та Ялті, п'ята - у Севастополі, шоста - у Феодосії, сьома і восьма - у селищах Кача і Гвардійське відповідно, дев'ята - в Харкові з виїздом до Донецька, Луганська, Запоріжжя і Дніпропетровська.

Громадяни РФ, які постійно проживають або тимчасово перебувають в цей день на території України, мають можливість з 8.00 до 20.00 за місцевим часом взяти участь в голосуванні на цих виборчих дільницях.

Посольство Росії очікує, що явка виборців, які перебувають на території Україні, в ході президентських виборів 4 березня буде мінімум на 30% вище в порівнянні з попередніми парламентськими.

На консульському обліку в Україні перебувають близько 100 тисяч російських громадян.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...