Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прихильники Путіна в день виборів "окупують" Москву

Неділя, 4 березня 2012, 13:01

У день виборів президента РФ прокремлівські рухи займуть головні площі Москви.

Як повідомили УНІАН у прес-службах рухів "Росія молода", "Наші" і "Молода гвардія Єдиної Росії", акції пройдуть на Пушкінській площі і в Новопушкінському сквері, на Манежній, Луб’янській і Болотяній площах.

Також ці організації займуть місця біля пам'ятника Грибоєдова на Чистих Ставках і пам'ятника К.Марксу на площі Революції, перед будівлею ЦВК і Мосміськвиборчкому, біля будівлі РІА "Новости" на Зубовському бульварі і навпроти телецентру біля Палацового ставка.

На участь в усіх цих акціях заявлено до 15 тисяч людей.

"Сьогодні о 22.00 на Луб’янській площі розпочнеться масовий мітинг, присвячений виборам президента Росії, що відбулися. Прихильники Путіна, які голосували за нього цього дня, вийдуть на площу, щоб заявити про свою позицію і про свою готовність протистояти "помаранчевій" загрозі", - повідомили УНІАН у "Росії молодій".

Усього сьогодні в Москві пройде 16 узгоджених з мерією Москви мітингів.

5 березня в цілому 11 мітингів триватимуть з 07.00 до 23.00. "Наші" продовжать 15-тисячну акцію на Манежній, а "Росія молода" знову займе Луб'янку.

З 17.00 в Новопушкінському сквері розпочнеться півтораратисячний мітинг КПРФ, а о 19.00 його змінить загальногромадянський мітинг "За чесні вибори" на Пушкінській площі із заявленою чисельністю 10 тисяч учасників.

Різні узгоджені акції пройдуть також 6, 7, 8, 9 і 10 березня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування