Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок розповів, що буде після перемоги Путіна

Неділя, 4 березня 2012, 17:22

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок прогнозує, що нинішні президентські вибори в Росії серйозно вплинуть на політику керівництва Української держави.

Як передає УНІАН, про це він заявив на прес-конференції у Житомирі.

За словами політика, у разі перемоги на виборах Володимира Путіна "вплив Росії на українську політику буде жорсткішим, ніж зараз".

"Очевидно, будуть усі ці напрямки зовнішньої діяльності скеровувати на побудову руського світу і відродження Російської імперії, оскільки Україна потрапляє до тієї частини геополітичного простору, у якому найбільше зацікавлений Кремль", - заявив лідер ВО "Свобода".

При цьому він спрогнозував, що у випадку перемоги Путіна, "український уряд ще ретельніше виконуватиме Харківські угоди".

Тягнибок пояснив, що мова йде також і про нові кадрові призначення в українському уряді.

"Це будуть проросійські рішення кадрових питань, абсолютно проросійських призначень, також буде однозначно максимальне сприяння в Україні російському бізнесу",- прогнозує лідер ВО "Свобода".

Він також передбачає, що за перемоги Путіна та виборах у Росії "в Україні буде максимальне сприяння Російській православній церкві, яка вже зараз поширює свій вплив на територію України - монастирі будуть масово віддаватися Російській православній церкві".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...