Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд знову відмовився долучати документ, що виправдовує Тимошенко

Понеділок, 5 березня 2012, 14:32

Вищий адміністративний суд відмовив захисту екс-прем'єра Юлії Тимошенко долучити до матеріалів справи висновок спеціалістів у галузі податкового законодавства, який виправдовує екс-прем'єра.

З відповідним клопотанням на початку засідання суду в понеділок звернувся адвокат Дмитро Нечипоренко, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Мається на увазі висновок спеціалістів у галузі податкового законодавства (КНДІСЄ), яким вимоги податкових органів щодо Тимошенко були визнані необґрунтованими та незаконними.

1 лютого 2005 року на основі цього документу Шевченківський райсуд Києва визнав необґрунтованими вимоги податкових органів до Тимошенко.

Через 6,5 років на вимогу Генпрокуратури Київський окружний адмінсуд і Київський апеляційний адмінсуд скасували рішення Шевченківського суду про необґрунтованість претензій до екс-прем'єра.

Під час розгляду справи була встановлено, що цей висновок зник, зазначають в "Батьківщині".

"Замість того, щоб ініціювати перевірку того, куди зник цей висновок, суд вирішив піти найлегшим шляхом і заявив, що якщо ці докази відсутні, то суд не буде брати їх до уваги", - сказав він.

Як відомо, ВАСУ розпочав розгляд скарги адвокатів Тимошенко на начебто незаконне скасування рішення Шевченківського райсуду Києва щодо неправомірних дій Державної податкової адміністрації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...